Kunst Expositie en Workshops ” Natuurlijk Mooi”

“Kunst als verbinding tussen mens en natuur.”

Vrijdag 17 mei tot en met zondag 26 mei 2024, inclusief het Pinksterweekend.

Lokatie “De Plek om te zijn “en “Atelier Moeder Aarde”

Een zorgvuldig selecteerde groep van ruim 35 kunstenaars exposeert in de Drimmelse polder. Zij creërend met respect voor de natuur, vaak letterlijk “in de natuur” of “met de natuur” en brengen een eigen visie op hun werk en leven tot uiting. We verbinden en werken samen, en hebben inmiddels een breed pallet van kunstwerken in de expositie, variërend van verfijnd textielwerk, natuurkunst en viltkunst, tot schilderijen, keramiek tot robuuste buitenkunst.
Gedurende 10 dagen kun je kunst ervaren en kopen in deze sfeervolle omgeving met prachtige buiten locaties en verrassende en sfeervolle plekken binnen. Kom kijken, voelen, ervaren….

Doe mee en ervaar wat “Natuurlijk Mooi” voor jou kan betekenen. Schijf je in voor een van de workshops of doe mee aan een van de gratis activiteiten, waaronder: Keramiek met planten/bloemenprint, mandenvlechten, natuurlijk pakje kunst, ecoprinten, diverse vilt technieken, natuurlijke verzorgingsproducten maken, schilderen, plantaardig verven, boetseren, ontspanning en bezinning, kinderactiviteiten en demonstraties. Er kan nog steeds meer bij komen ! Ook zijn wij ons bewust, dat er hier en daar nog wat af zal kunnen vallen. Ons concept vindt ook steun bij onze lokale ondernemers. Zo hebben we een grote spantent tegen een heel schappelijke prijs kunnen huren bij de ene, en bij de andere gratis hapjes voor bij de opening. Hoe fijn is dat.

De expositie ”Natuurlijk Mooi” vindt plaats op twee schilderachtige, landelijke locaties, aan de rand van de Biesbosch. Slechts 35 minuten rijden vanuit Rotterdam, 15 minuten vanuit Breda.
Adres: Oud Drimmelen 4 en 5, Drimmelen, Noord-Brabant.

Vanaf 1 Maart komt hier een lijst met alle deelnemende kunstenaars ( nu zijn er al 35 geïnteresseerde ) en een programma met alle workshops.

Er is al zoveel moois om ons heen. Dit willen we graag met anderen delen en het inspireerde ons deze expositie met de kijk-, doe-, en ervaar-activiteiten te organiseren. Waarbij de verscheidene kunstvormen, de groene omgeving, de ontmoetingen en belevenissen de zintuigen en de creativiteit zullen prikkelen!

Meer over de organisatoren Bianca en Cecile

https://www.deplekomtezijn.nl
https://www.ateliermoederaarde.nl/