Kleine vacht vilten

of wandkleedje, of lokken-kraag

Wij werken met de geschoren wol van diverse schapenrassen. Wij hebben witte bruine crèmekleurige en tot diep zwarte vachten van uitstekende kwaliteit van diverse diervriendelijk gehouden schapenrassen. Je werkt met een samenhangend vachtstuk of je kunt een vachtje maken van losse lokken en diverse kleuren en structuren combineren . De onderkant van de vacht maken wij uit wolvlies en ( dus niet uit leer) wat vrij uniek is in Nederland. De vachten zijn dan ook diervriendelijk want voor de vacht is er geen dier gedood. Deze vachtjes zijn te wassen in de wasmachine op 30 graden op een speciaal wolwasprogramma. Ideaal wanneer er ook bijvoorbeeld huisdieren gebruik maken van de vachtjes.

De workshop kan in een dagdeel van 9 tot 13 uur of van 13 tot 17 uur gevolgd worden en kost dan 75 euro incl materiaal incl koffie thee en iets lekkers.

Het is ook mogelijk om deze workshop met een gezonde lunch en wat meer tijd, of als vrienden uitstapje te bespreken van ca 9 uur tot 16 uur en dan kost dit 90 euro per persoon.

vanaf 5 personen kan er een uitgebreide luxe lunch in de nabijliggend theetuin besproken worden