Workshops speciaal tijdens “Natuurlijk Mooi”, zie progamma hieronder:

Creative workshops op inschrijving, ontmoet de kunstenaar, natuurbelevenis, persoonlijk groei en laagdrempelige en educatieve en meedoe activiteiten, ook voor kinderen.

Bij interesse en vragen graag contact opnemen met de workshop aanbieder.

Loading Events

« All Events

“Kleine Vacht-vilten”, krukvachtje, Bianca Harling

mei 20 @ 13:00 17:00

Pinkstermaandag 20 mei

Wij werken met de geschoren wol van diverse schapenrassen. Wij hebben witte bruine crèmekleurige en tot diep zwarte vachten van uitstekende kwaliteit van diverse diervriendelijk gehouden schapenrassen. Je werkt met een samenhangend vachtstuk of je kunt een vachtje maken van losse lokken en diverse kleuren en structuren combineren . De onderkant van de vacht maken wij uit wolvlies ( dus niet uit leer) wat vrij uniek is in Nederland. De vachten zijn dan ook diervriendelijk want voor de vacht is er geen dier gedood. Deze vachtjes zijn te wassen in de wasmachine op 30 graden op een speciaal wolwasprogramma. Ideaal wanneer er ook bijvoorbeeld huisdieren gebruik maken van de vachtjes.

Wij beginnen om 13 uur en rond 17 zijn de vachtjes klaar. Je kan ervoor of daarna de expositie bezoeken. De workshop kosten dan 75 euro incl materiaal, koffie, thee en iets lekkers.

Het is ook mogelijk om deze workshop als vriendengroep met een gezamenlijke gezonde verse lunch of klein diner te bespreken van ca 12 uur tot 17.30 uur of 13.00 tot 18.30 en dan kost dit 90 euro incl. lunch of klein diner per persoon. Max 6 personen

€75