“Cutie”

Informatie workshop “Cutie”

Astrid Stolwijk

Cuties zijn door mij ontworpen en ontwikkelde kleine popjes die compleet buigzaam zijn.
Cuties zijn gemaakt van natuurlijke materialen.  De vulling bestaat uit wol en de buigzaamheid wordt bereikt met katoenen pijpenragers. Vele popjes zijn door mijn handen gegaan en vele hebben een thuis gevonden en dus zit het maken van deze popjes goed in mijn handen. Voor het maken van Waldorf poppen en Waldorf geïnspireerde poppen heb ik al vele workshops gegeven zowel nationaal als internationaal maar (nog) niet voor deze Cuties.
Gedurende deze workshop maak je een bloot popje met de materialen die voor je klaarliggen. Het lijf/ledematen en het hoofdje heb ik alvast genaaid zodat er geen naaimachine meer nodig is. Pruikjes zal ik meenemen en daar kun je uit kiezen. Maak je die liever zelf dan liggen er bolletjes DollyMo wol klaar.
Je krijgt de patroontjes voor een broekje/jurkje en vestje mee. Daar zit geen beschrijving bij want ik ga ervanuit dat je zelf weet hoe deze in elkaar te zetten.

Kleding kun je ook bij mij aanschaffen. Daarvoor zullen setjes beschikbaar zijn.

Kosten 85 euro incl. koffie, thee en gezonde lunch

Locatie Atelier Moeder Aarde, Oud Drimmelen 5, Drimmelen  

Wil je de workshop op zondag 25 februari 2024 van 11.00 – 17.00 uur volgen schrijf je dan in door het sturen van een e-mailtje naar:

Cutiecollectable@gmail.com

Je ontvangt dan een inschrijfformulier met alle informatie die je nog nodig hebt.

Wie weet tot ziens,

Astrid Stolwijk / LittleDollHouse